Voleibalistele de la UVT Agroland pregătesc primul sezon în Divizia A1 de volei feminin și echipa privată nu va disputa toate meciurile în Sala ”Constantin Jude”. Prin parteneriatul cu Universitatea de Vest din Timișoara, echipa va activa în sala de pe strada Popa Șapcă, la fel ca și formația masculină, tot nou-promovată.

În sala UVT se montează în perioada aceasta o nouă suprafață de joc, care să permită jocul și antrenamentele de volei și handbal, întrucât acolo va activa și echipa de liga secundă de handbal feminin a UVT, antrenată de Sorin Voicu. Agroland va juca și se va antrena în principal acolo, dar va disputa o serie de partide și în Sala ”Constantin Jude”. În cea mai mare sală din oraș se vor juca meciurile de la turneul amical Cupa Agroland, din perioada 29 septembrie-1 octombrie, când mai sunt invitate campioana României Volei Alba Blaj, U Cluj și Linamar Bekescsaba, campioana Ungariei.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Recent, UVT Agroland a mai adus-o pe coordonatoare Marisa Radu, jucătoare de 16 ani formată la clubul Dinamo. În 2014 a devenit campioană de speranțe, iar în 2015 lua bronzul cu Dinamo la aceeași categorie de vârstă. la cedete, a fost campioană în 2016 și 2017. ”Am găsit un oraș frumos și o echipă pe măsură. Mă simt foarte bine aici, chiar mai bine decât mă așteptăm. Îl cunosc de când eram mică pe domnul profesor (n.r. Bogdan Paul), și pot să spun că îmi place foarte mult grupul. Fetele m-au primit cu brațele deschise, nu am avut nici o problemă în a mă integra. Toată lumea mă susține, mă bucur mult că am ocazia să lucrez cu aceste fete și cu cei din staff. Mă simt pregătită, va fi o provocare. Îmi doresc foarte mult să ajung cât mai sus, chiar la nivel european. Pentru mine este o oportunitate să lucrez alături de Diana, mă bucur că are cine să mă îndrume. O consider un model și cu siguranță am foarte mult de învățat de la ea. Trebuie să muncesc și să am curaj”, a declarat tânăra.

În 13-15 septembrie, Agroland va fi într-un minicantonament la Bekescsaba, unde va juca cu campioana Linamar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.