Joma - JSport.roJSport.ro

Agroland Timișoara a pierdut al doilea meci oficial al sezonului, partid eliminatorie din Cupa României, jucată pe terenul lui Dinamo. A fost 3-2 pentru bucureștence în meciul amânat din urmă cu zece zile, iar bănățencele se vor concentra pe campionat. 

Meci dificil pentru Agroland, care în continuare îl are pe antrenorul Bogdan Paul suspendat, iar Andreea Petra vine după o perioadă în care a stat pe tușă din cauza unor probleme la gleznă. Primul set a fost echilibrat, dar Dinamo a avut un ușor avantaj păstrat până la final, la 25-23. Agroland a condus mare parte din setul secund și după 25-21, a echilibrat situația pentru 1-1 la seturi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Setul al treilea a continuat într-o notă de echilibru. După ce Agroland s-a instalat la conducere, Matei, Cioroianu și Correa au punctat pentru Dinamo, care a preluat conducerea și a luat setul trei cu 25-23. Bucureștencele au jucat bine și în al doilea set, dar după un as al Barborei Kosekova și o greșeală în atac, timișorencele au întors scorul în favoare lor și au luat setul ca 25-22.

În setul decisiv însă, gazdele s-au aflat la conducere și au tranșat meciul după un 15-10. Sâmbătă, Agroland va primi vizita vicecampioanei Volei Alba Blaj, pentru un joc de cmapionat ce va începe la ora 19 la Sala Oituz.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.