Joma - JSport.roJSport.ro

Sâmbătă se joacă din nou derby-ul Banatului la volei, dintre UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj. Echipa timișoreană vine după un succes important obținut pe terenul Științei Bacău, dar știe că dacă pierde cu lugojencele, acel rezultat se va anula.

Anul trecut, Lugojul nu a câștigat niciun set din confruntările cu Lugojul, dar Bogdan Paul e convins că anul acesta va fi mult mai greu. ”Victoria de la Bacău se anulează în condițiile în care noi nu reușim să obținem 6 puncte în campionat în următoarele două întâlniri. Fetele știu că meciul de sâmbătă este teribil de important și sigur că el ne va asigura un moral bun pentru următoarea perioadă de pregătire și jocuri. Lugojul are un joc cel puțin la fel de bun ca cel din sezonul precedent. Lugojul a fost tot timpul o echipă care în afară de tradiția pe care o au și continuitatea, în fiecare sezon au avut echipă competitivă. În fiecare sezon, Lugojul a câștigat meciuri interesante cel puțin acasă. În fiecare sezonu, Lugojul a creat problemele multor echipe. Sunt convins că o va face și sezonul acesta și este o candidată serioasă pentru ocuparea unei poziții de play-off. Sunt absolut convins că vor fi meciuri mult mai tari în acest sezon”, a declarat Bogdan Paul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Daniela Lupescu spune că echipa e mai omogenă acum ca la început de sezon. „Am avut și anul trecut meciuri cu Lugojul, se poate spune că ne-am obișnuit. Sper să câștigăm. Plecăm cu un moral ridicat. Dacă se întâmpla ceva, doamne ferește, să pierdem sau să nu câștigăm unele puncte, meciul de la Bacău se anuelază practic. Echipa Lugojului și anul trecut și anul acesta este la fel din punctul meu de vedere. Au jucătoare bune, care luptă pentru fiecare punct, o atmosferă foarte bună în echipă. Sperăm să facem noi față cu brio și să ne facem noi meciul. Noi ca echipă ne-am mai omogenizat, suntem mai angrenate ca echipă. A venit Teodora Pusic, a revenit și Maeva Orle pe postul ei prncipal. Sperăm să dăm bice pentru meciul de sâmbătă. Va fi un weekend greu și un weekend frumos dacă vom câștiga sâmbătă”, a declarat jucătoarea.

Meciul începe sâmbătă la ora 19 la Sala Oituz.

foto: volei-timisoara.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.