Joma - JSport.roJSport.ro

Cele două prim divizionare de volei din județ nu au avut deloc o misiune ușoară la sfârșitul acestei săptămâni. CSM Lugoj a câștigat cu Belor Galați, dar nu le-a putut depăși pe moldovence în clasament, în timp ce CSU UVT Timișoara a pierdut cu Universitatea Cluj.

CSM Lugoj a muncit pentru un 3-2 cu Galațiul. În primul set, gazdele au câștigat cu 25-22, pentru ca apoi, în următoarele seturi, Galațiul să câștige cu 26-24, în prelungiri. Lugojul a luat al patrulea set cu 25-20 și astfel, s-a ajuns în decisiv, terminat la scorul de 16-14, tot prelungit. Cu acest rezultat, gazdele au luat 2 puncte, iar oaspetele, 1. Galațiul a rămas pe locul 5, cu 16 puncte, în timp ce formația timișeană e pe 6, cu 15 puncte. În campionat, Lugojul va juca etapa viitoare la Blaj, în ultima rundă din tur.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU UVT Timișoara rămâne cu o singură victorie în campionat după ce a pierdut acasă la scorul de 3-0 cu Universitatea Cluj. Primul set a fost mai dezbătut, terminat cu 28-26 pentru oaspeți, după care ardelenii au câștigat cu 25-18 și 25-20. În clasament, Timișoara rămâne pe locul 9, penultimul, cu 3 puncte. În ultima etapă din tur, „studenții” au o deplasare pe terenul Unirii Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.