Joma - JSport.roJSport.ro

Prim-divizionara CSM Lugoj organizează în acest sfârșit de săptămână deja tradiționalul turneul amical de dinaintea începerii sezonului oficial de volei feminin. Pe lângă adversare din țară, Serbia și Bulgaria, invitatul special la Cupa CSM Lugoj va fi Vladimir Grbic.

Turneul ajunge anul acesta la ediția a IX-a. Organizatorii îl vor aduce pe cel mai bun voleibalist al serbiei, Vladimir Grbic, fost campion mondial și olimpic cu echipa fostei Iugoslavii și inclus în Volleybal Hall of Fame. Echipele invitate la turneu sunt U NTT Data Cluj, bulgăroaicele de la Beroe Stara Zagora și sârboaicele de la Crvena Zvezda. Turneul va dura de vineri până duminică inclusiv, iar sâmbătă, de la 19,30 va avea loc prezentarea lotului celor de la CSM Lugoj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vineri, Clujul joacă de 17 cu Steaua Roșie, iar de la 19, lugojencele au meci cu Stara Zagora. formația bulgară joacă sâmbătă de 17 cu Clujul, iar de 20, intră în scenă CSM Lugoj cu sârboaicele. Duminică, echipele din Bulgaria și Serbia vor juca de 10,30, iar Lugojul cu Clujul, de 12,30. La ora 14 va avea loc festivitatea de premiere.

foto: tasnimnews.com

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.