Joma - JSport.roJSport.ro

Anul acesta, a doua etapă a Campionatului Național Women Rally va avea loc la Timișoara. Mai precis, sâmbăta viitoare, parcarea Shopping City va găzdui competiția inedită, organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vedetele competiției vor fi fosta campioană olimpică de gimnastică artistică, Cătălina Ponor, care va face echipă cu Mihaela Dobranici (Beldie), singura femeie care a reprezentat România în Campionatul Mondial de Raliuri până în prezent. De asemenea, va concura și Ramona Rusu, multiplă campioană europeană de drift, câștigătoare a titlului Queen of  Europe 2014. Timișorenii vor avea și ocazia să le cunoască pe concurente, care vor fi prezente sâmbătă dimineața de la ora 10 în Piața Huniade.

Din centru, concurentele se vor îndrepta spre Shopping City Timișoara, în parcarea căruia va avea loc raliul. Vor fi două manșe de concurs, iar timpii se cumulează. Evenimentul va fi urmat sâmbătă seara de un dineu oficial la Casa Auto. Acolo, va avea loc premierea, dar și o licitație caritabilă, unde este invitat și marele Ștefan Popa Popa’s.

foto: telekomsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.